Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Mug Nescafe

Mug Nescafe Dari Ampang
Kole Nescafe
Nescafe oh nescafe!

4 ulasan :

nikths berkata...

terbaik bro! ni promo baru ke?

iaryylr berkata...

nie lama rasanya atau versi kat kedai minum agaknya, ada dua hari tu dapat kat ampang ambil 1 sahaja sebab lagi satu dah sumbing :)

Spallan berkata...

macam-macam la nescafe ni. yang kat ada kat kedai kopi, lain..... yang dapat kat pasaraya, lain..... yang jumpa kat car boot sale, lain..... pengsan, pengsan...

iaryylr berkata...

bro Spallan,
jangan pengsan pengsan, banyak lagi akan keluar di pasaran dan dari geng-geng kolektor, iaryylr pun naik pitam juga, nasib main sovenir keluaran malaysia, kalau tahap antarabangsa lagi sakit jiwa, keh keh keh!. Oh ya! besar sungguh maggi punya buku resepi tu, semalam last day sambar 2, jadilah :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.