Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

RO WATER 33

Air Minuman Osmosis Songsang 33
Botol pet ini baru dapat tengahari tadi sewaktu
membersihkan satu kawasan kerja, ingat malas
nak ambil, tapi seperti ada daya tarikan pula, 
Sedangkan Baru minggu banyak botol air mineral
dan ro pelbagai jenama sudah dikemek.
Tarikh tamat tempoh pada botol minuman ini
adalah bertarikh 31 Disember 2007, mungkin 
botol ini sudah berusia lebih dari 6 ke 7 tahun .
Botol 1500ml ini menarik pada angka 33 nya,
Minuman RO ini telah dikeluarkan oleh Vast Oasis
Sdn. Bhd. dan di edarkan oleh Vita Billion Sdn. Bhd.
Melalui pencarian, Vast Oasis kini telah 
mengeluarkan air minuman mineral 33 Quantum.

2 ulasan :

fairus berkata...

BELUMPERNAH SAYA JUMPA BOTOL AIR MACAM NI..

iaryylr berkata...

sekarang dah jumpa kan? keh keh keh!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.