Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Bekas Susu Nescafe Gold

"Savor Golden Moments &
Collect The Nescafe GOLD set"
Bekas gula Nescafe Gold ini memang
comel dan montok.
Kalau dapat teko Nescafe Gold puteh lagi
menarik!, tetapi kalau hendak cepat kena
ada duit lebih? tapi nak 'cekau' dari mana
sebab duit tidak datang bergolek.... .
Lagi satu cara guna mesin masa Doremon
dan kembali ke tahun 2003 pada bulan
promosi teko pada May hingga Jun 2003.
Tapi mesin masa Doremon itu cerita kartun.
Bekas gula ini dapat pada tahun 2010.
Sayang cenderamata ini tidak bersudu.

7 ulasan :

nikths berkata...

wah sungguh menawan.Ya kalau ada 1 set penuh kan cantik.Kumpul yang putih pulak selain hitam dan merah.

deaf-angel berkata...

doremon siak...
legend

Spallan berkata...

aduhhh, siap dengan kotaknya sekali, bessst...

whycollect berkata...

Memang tertarik dengan keputihan seramik ini :)

iaryylr berkata...

Nikths,
Itulah yang terbaik, tapi bab teko tu yang siapa dapat rezeki nanti! he he he! dah macam teko dumex pulak...

deaf-angel,
doremon memang mantap! he he he!

Spallan,
Ya Bro, ini pun nasib sebab kalau tak diorang dah buang kotak dulu...

Whycollect,
Keputihan sejati Nescafe Gold, hi hi hi!

thomas berkata...

This will probably turn to gold in 10 to 20 years time.he!he!

iaryylr berkata...

wow! dasyat tu!, he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.