Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Nescafe Collectible - 100 Tahun Nestle

Paper Cup Nescafe
Vending Machine Paper Cup
CAUTION : HOT CONTENTS
Cawan Kertas Nescafe , cawan
layan diri atau 'Vending Cup'
Sumber : Mesin Air Layan Diri Bayar Sendiri
Diperbuat oleh H.K Cup / HONGKONG CUP
Saiz mm : Top:ø73 Base:ø52 High:78
Kegunaan : Mesin Air Layan Diri
Vending Machine / Vending Cup

adakah ianya diimport?

'100 tahun Nestle di sisimu'

4 ulasan :

fairus berkata...

CANTIK DAN LAWA.. ;)

iaryylr berkata...

Fairus,
terima kasih, minggu lepas nak sambar lagi kat mesin air, tapi dah tak ada lagi pula, hu hu hu!

thomas berkata...

wah!Mcm2 pun collect,saya dah tak ada tempat lagi.

iaryylr berkata...

saya sumbat mana-mana tempat kosong jer semua ini he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.