Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

STAEDTLER MALAYSIA

Dari Kecil Hingga Besar Bila Sudah Tua....
baru boleh dapat souvenir dari Staedtler
12 batang pensil tu guna 20 tahun lagi pun
tidak habis, maka 8 batang itu pula
dijadikan souvenir sempena persekolahan
anak-anak buah seisi 2012... .

4 ulasan :

whycollect berkata...

Memandangkan penggunaan komputer semakin bertambah, benda tulis macam pencil ini nampaknya akan pupus tidak lama lagi :)

iaryylr berkata...

sebab itu sudah terdapat muzium pensil tidak silap saya diluar negara, he he he!

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

aritu saya ada dapat satu kotak pensil staedtler Mars yang tertulis limited edition sempena 160 tahun staedtler wujud kt dunia nih...sy cuba mencari info psl kotak pensil tuh namun tidak ketemuan info yg tepat..apa2 hal pon alat tulis staedtler nih memang btol2 lama dah kita gunakan..teringat semasa exam..alat tulis staedtler semestinya menjadi pilihan untuk digunakan sebagai alat bg menjawab peperiksaan..

iaryylr berkata...

wah! menarik tu! entrilah untuk dikongsi :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.