Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Kalendar Nestle Kit Kat 2012

Kalendar Kit Kat 2012
Kelazatan Coklat Dengan Wafer Ranggup
Bila tengok kotak Kit Kat Nestle
'100 Tahun Nestle Bersamamu'
Nampak macam biasa sahaja...
Tetapi bila kita lihat pada bahagian belakang
kotak tersebut maka ada sesuatu untuk 2012.
Nak tak nak, kena beli juga ini, alang-alang
sudah ada sedikit koleksi Kit Kat boleh
tambah-tambah sikit, masaalahnya nak
potong atau simpan dengan kotak sekali?
'100 tahun Nestle di sisimu'

2 ulasan :

nikths berkata...

wah kit-kat pun ada.Saya ingat wafer crunch je ada kalender.Saya potong bahagian depan dan belakang kemudian cantumkan jadi double side dan balut dengan plastic wrap dan simpan.

iaryylr berkata...

ya wafer crunch pun ada,idea yang menarik tu bro!:)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.