Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Hobi Skodeng Kereta Orang... 18 Tahun Ke Atas...

Hobi Berbahaya Untuk Orang Muda...
"SKODENG" Siri 1 Episod 1
Anda cuma perlu keberanian & Kamera!
Ya! kalau boleh minta izin terlebih dahulu jika
tidak mahu masuk lokap atau penjara... .
Ya, mula-mula kita tangkap CEO nya
terlebih dahulu yang suka makan kfc.

Lepas tu kita bawa lari dengan F1 Petronas,
baru laju sikit dan cepat sampai ke destinasi,
kalau bawa lari naik keldai, bila nak sampai?

Sampai kemana lagi hendak dibawa lari jika
tidak ke kedai untuk membeli kicap Jalen...
maklumlah belum gaji lagi, CEO banyak duit...
Tapi kalau tiada duit nak beli minyak Shell
atau Penzoil... baik dari tadi naik keldai...
manakan tidak? tangki minyak dah kering
rupanya... kuang! kuang! Kuang!

3 ulasan :

Mohamadazhan.com berkata...

eh...dah cat baru rumah ni.hehe

putih bersih =)

whycollect berkata...

wah macam ni boleh buat movie haha.
Ya, drive-thru ini
memang menyenangkan pengguna :)

iaryylr berkata...

Mohamadazhan,
sekali sekala cat rumah sebab beli cat percum souvenir, he he he...
Whycollect,
wah movie halal saja boleh, he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.