Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Acuan Ais Ribena Dan Resipi Percuma!

Gembirakan suasana dengan Aiskrim Ribena!
Promosi Ribena Tengah Tahun 2012!
Acuan ais ini baru dapat semalam di Pasaraya
Baru Hijau Kuning Cheras, Jauh sungguh!.
Ada banyak pilihan warna , hijau, merah, oren, ungu
dan mungkin juga ada biru dan kuning?.
iaryylr pun tidak pasti sebab tidak periksa habis.
Penggemar Ribena pasti beli lebih, lagi-lagi ada perisa
Blackcurrent & Strawberi, lagi pula beli 1 percuma 1.
Musim air bergas di musim perayaan pun sudah
berkurangan sejak kempen kurangkan gula sempena
gula naik harga. iaryylr pun sudah lama tidak minum
air Ribena, itu yang beli sebotol, boleh buat 
minum waktu berbuka nanti.
 Selain dapat bekas acuan ais, terdapat juga risalah
resepi minuman berasaskan bes minumam buah
Ribena yang pasti menceriakan lidah dan
menyegarkan anak beranak tekak.
Ribena, nyaman.. segar.. dan berkhasiat!
Teringin  nak minum Ribena pula... kih! kih! kih!

7 ulasan :

edilelly berkata...

lepas ni leh la belanja ice cream perasa ribena.. dah cuba ke.. hehe

iaryylr berkata...

edilelly,
ooo, belum lagi, peti ais pun penuh, nanti kalau jadi boleh ambil gambar dulu sebelum makan :)

nikths berkata...

saya tengok masih banyak lagi di pasaraya,Warna yang nampak ungu,hijau dan merah.warna2 lain belum nampak lagi.selain acuan aiskrim ni ada yang bagi soft toys berupa buah anggur hitam/ungu sebesar penumbuk.

iaryylr berkata...

ya, ada namapak soft toy tu, rasanya banyak juga soft toy ribena di keluarkan :)

Spallan berkata...

sedap ribena tu, perisa ori yang nyaman. kena pula dijadikan aiskrim, boleh kasi tapau sebatang dua...hehehe

Salmi Khairil berkata...

ahad lepas ader tengok tapi tak beli pun..hubby wat tak tau jer...huhuhu

fairus berkata...

DAH BOLEH BUAT AIS KRIM LEPAS NI BAGI ANAK MAKAN..

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.