Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Pin Coca-Cola EURO 2012

Pin Atau Lencana Coca-Cola Sempena EURO 2012
Lepas dapat info dari blog  Koleksi Aku Punyer!!!
maka iaryylr pun semalam 'go! go! go!' ke stesen
minyak Shell untuk mendapatkan Pin Coke
keluaran Malaysia. iaryylr dapat 3 pin tapi beri
1 pada Bro Rosly sebab kongsi beli air coke.
Lagi pun semua pun warna oren, 
Kira kes dapat lebih jugalah. Tak sempat 
memilih sebab ramai orang dan tidak boleh
tunggu lama sebab ada kerja. Tak cukup 3 lagi.

5 ulasan :

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

haaa..dapat jugak akhirnya...baru seronok otai Iayylr pun sudah dapat ini pin..tkpe bro..promosi masih panjang lagi..boleh dapatkan lagi bnda nih...sementara stok masih ada..

edilelly berkata...

semua dah dapat koleksi ni.. nampaknya kene gak memburu koleksi pin coca cola ni.. masih lum sempat nak mengunjungi stesen minyak shell..

iaryylr berkata...

koleksi aku punyer,
ya memang seronok walau sempoi simple sangat pin nya, ini mesti kena kumpul lebih! :)

iaryylr berkata...

edilelly,
ya bro, iaryylr pun susah sangat nak ke shell, tapi kena rush juga ke sana,

iaryylr berkata...

koleksi Aku punyer,
tq bro atas info itu, nie kena ambil lebih sebab akan datang boleh buat trade dan jual rasanya :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.