Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Mangkuk Punya Lexus!

Ya! Memanng Mangkuk Betul!
Mangkuk Biskut Lexus 2012. Ada 4 corak
kesemuanya! tapi iaryylr baru ada 3.
Yang ini Dengan Tema 'Family Time'.
Masa bersama keluarga perlu dihargai.
Jika umur panjang semua akan ditempuhi.
Juga Satu persatu akan pergi...

4 ulasan :

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

baru je dapat sebijik semalam yang "friends time"...awal sungguh bro iayylr kerana dah dapat 3..terbaikk rrr bro...nak kena makan biskut banyak2 nih baru lengkap...he3...

whycollect berkata...

Wah, sungguh seronok tengok pinggan ini dengan keluarga yang ceria dan harmoni sekali :)

iaryylr berkata...

koleksi aku punyer,
tak apa , biskut boleh buat makan kat tempat kerja, boleh makan waktu santai bersama keluarga... he he he...

iaryylr berkata...

whycollect,
itu yang menarik di simpan, dan mungkin dipamer :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.