Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Barang Panas Dari 100 Plus! HOT ITEM!

Fridge Magnet Besi Dan Emboss 100 Plus Sempena
"ROAD TO LONDON"
Sejiwa Kecapi Kejayaan
Beli 2 botol 100 plus 500ml di Stesen Minyak Harimau
untuk dapatkan satu fridge magnet emboss.
Ada 4 jenis kesemuanya untuk melengkapkan set.

Fridge Magnet 100 Plus Azizulhasni Awang
Fridge Magnet 100 Plus Dato Lee Chong Wei
Fridge Magnet 100 Plus Khairul Fahmi
Fridge Magnet 100 Plus Pandelela Rinong

Yang ini dapat lebih sebab Adik bangla beri,
keh! keh! keh!, banyak terima kasih!

7 ulasan :

Spallan berkata...

wah 100 Plus ni, macam-macam souvenir dikeluarkan.....pengsan...pengsan... Apa-apa pun, terbaikkk ni bro. :)

edilelly berkata...

makin meletop sykt air ni.. sebelum ni coke.. ni 100plus lak.. bnyk dah tak terkejor ni..

iaryylr berkata...

Spallan,
iaryylr pun pengsan pengsan sebab banyak tak terkejar, kena tinggal, tapi 100 plus ni dah jadi pilihan koleksi kena sapu dan vacum sekali, beli dua botol 4.40 , dapat 1 tapi dapat extra 4 keh keh keh

iaryylr berkata...

edilelly,
samalah iaryylr banyak tak terkejar,
tapi sebab selalu minum 100 plus, dan 100 plus pun seperti suatu keperluan maka buat stok juga lah sikit nanti :)

DINEE berkata...

alah..melepas. semalam sebelum balik kpg beli 100 plus jugak tapi beli kat shell. nak pergi esso malas nak buat uturn.

Mohamadazhan.com berkata...

fridge magnet...benda yang selalu beli kalau jalan2 tempat orang =)

iaryylr berkata...

wah kalau selalu jalan maka banayklah fridge magnet akan terkumpul :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.