Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Fridge Magnet Kit Kat

Pelekat Peti Ais Bermagnet Kit Kat
Coklat Kit Kat, Tak Kering Gusi!

ada 3 kesemuanya, tapi software problem
dapat update 1 dulu, dapat lebih kurang 2
minggu lalu kat pasaraya hijau kuning.
Kena main permainan dulu baru boleh dapat.
Isteri juga yang dapatkan untuk suami.
Promosi Kit Kat

4 ulasan :

Spallan berkata...

aduuuhhhh.....racun pagi jumaat dah sampai, hahaha. syabas bro :)

edilelly berkata...

nak kene main permainan dulu ke.. so tak berpeluang la gayanya sebb jarang2 nak g pasaraya hijau kuning..

iaryylr berkata...

simple je, macam puzzle cari jalan keluar, pastu yang ke tiga free... tak larat promoter nak tukar game...

iaryylr berkata...

spallan,
botol racun ridset lama memang iaryylr cari, keh keh keh!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.