Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Bola Hot Cup Maggi Euro 2012

Wah! Geng-geng bola yang layan Euro 2012 hinnga
santak pagi, ada yang masuk kerja pun lewat
kerana tidak cukup tidur dan rehat bolehlah
happy-happy makan Maggi pada waktu pagi .
Hendak makan waktu rehat perlawanan bola pun
boleh juga!, tapi apa pun dapatkan bola getah
edisi khas dari Maggi Nestle ini kerana ianya boleh
diguna untuk menggenggam waktu anda naik angin
dalam menyaksikan perlawanan bola sepak Euro 2012
yang penuh dramatik, akustik, fantastik dan erotik!.
Bila kemarahan sudah cukup mendadak, maka bola ini
bolehlah di baling ke tv atau ke arah pemain mana yang
mengundang amarah. Jangan risau! tak pecah pun TV
sebab bola ini lembut dan boleh digunakan sebagai
alat senaman tangan yang santai di rumah atau di pantai.
Bola Maggi ini isteri baru berikan pada Jumaat 15 Jun 2012,
pun dia baru dapat dengan pembelian Hot Cup Maggi
di Stesen Minyak Petronas, belum ada poster promosi
lagi, cuma baru susun bola-bola di tepi cermin kaunter.
Ada macam macam warna, iaryylr rasa mungkin bola ini
ada 16 corak mengikut negara yang berentap?.
Syaratnya beli 2 hot cup maggi untuk satu bola.
Pisttt! pisttttt! shhhh! yang ini beli 2 dapat 1, selepas itu
minta lebih satu maka beli 2 dapat 2. Kalau anda dapat
percuma tanpa pembelian, atau dapat lebih-lebih itu
sangat untung, tetapi kalau anda kena beli 2 juga
hot cup untuk dapat 1 bola, jangan pula marah di kaunter
 "iaryylr dapat lebih kenapa saya tidak dapat lebih!!?"
kaih! kih! kih !kih! gurau saja! o.k?
 - Koleksi Bola Koleksi Maggi Koleksi Nestle -

6 ulasan :

Spallan berkata...

sangat menarik ni bro, harus lakukan sesuatu...hahaha. tq for the info...

fairus berkata...

ALAMAK.. APESAL TAK NAMPAK PUN PROMOSI NI.. :(

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

info terbaiiiikkkkk!!!TQ bro....

iaryylr berkata...

Spallan,
ya bro, janagn lupa pin coke, pasti dapat di lengkapkan ;)

iaryylr berkata...

fairus,
mungkin belum samapa :)

iaryylr berkata...

koleksi aku punyer!!!
ya bro! terima kasih info pin coke tu juga :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.