Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Kisah 2 Pemandu Auta Kah! Kah! Kah!

 ( Maaf, ini entri lain dari yang lain daaa... )
Jom tengok pemandu kereta ini parking kereta macam mana?
Dah cedera kulit motor ini pun dia buat bodoh...
bukan hendak minta maaf , mula-mula macam lari-lari,
sekarang terus buat bodoh lagi kih! kih! kih!,
Depan punya luas tapi parking macam lesen beli.
 Dulu pun beribu yang telah dikesan tetapi dimaafkan,
Sebagaimana yang pernah diberitakan.
"Siapa yang ajar letak kenderaan sampai  melanggar ?"
Cuba pemandu begini disuruh ambil ujian L semula,
pasti tak lulus punya sebab kalau begini caranya.
Kah! kah! kah!, kejadian berlaku pada bulan 4/2012
 tidak silap dan baru teringat untuk di kongsi kih! kih! kih!
Bayangkan kalau tahun ini sahaja motor iaryylr sudah
2 kali di rosakkan oleh 2 orang perosak sebegini... .
Lawak juga iaryylr dan isteri pada kes pertama
dengan suspek kereta proton wira biru sebelum ini,
Kami terpaksa berdepan dengan sekumpulan
warga tidak serumpun  yang semuanya mengaku punya
pertalian pada suspek si pelaku. Jika si suspek pelaku
tidak mengaku pun iaryylr tidak kisah ada maaf, tapi
kalau lalat sibuk mengaku anak maka.....
Keh! keh! keh! Sabar! sabar! banyakkan bersabar!

4 ulasan :

fairus berkata...

SABAU BANG, SABAU... :)

New Hope berkata...

Salam,

Ini bahana lesen beli@terbang, bagaimana pula bahana degree beli@terbang agaknya..

KLIK:KETIDAK SEIMBANGAN KAUM DALAM PERKHIDMATAN AWAM

New Hope berkata...

Salam,

Ini bahana lesen beli@terbang, bagaimana pula bahana degree beli@terbang agaknya..

KLIK:KETIDAK SEIMBANGAN KAUM DALAM PERKHIDMATAN AWAM

iaryylr berkata...

new hope,

betul tu dala tahun 90an

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.