Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

NESTLE NESCAFE BODY PATNER FREE BAG

BEG MESRA ALAM 'NESCAFE BODY PARTNER' PERCUMA!Beg ini adalah percuma dengan pek promosi Nescafe 'Body Patner' 3 dalam 1
'Hi-Calcium Milk'. Bag Nescafe ini dimiliki pada akhir September 2010
Beg mesra alam atau 'eco bag' seperti ini juga dikenali sebagai
'beg membeli belah'. Sesuai digunakan untuk sebarang tujuan.
Saya simpan sebagai koleksi barangan Nestle atau nescafe.

4 ulasan :

Spallan berkata...

hmmm...belum nampak lagi nih. menarik bro...

iaryylr berkata...

akhir bulan 9 tu beli tapi kat giant klang tapi jusco bukit tinggi 1 dah habis, giant macam ada lagi...,

nikths berkata...

eco-bag lain2 jenama tak ada simpan ke bro?
itu hari kat jusco sabun basuh Attack pun ada keluarkan eco-bag,lain2 tumix,dutch lady.Banyak juga saya pn dah lupa.Saya ada beli Jusco punya besar juga begnya siap ada zip lagi dan cantik tak seperti Econsave,Tesco.

iaryylr berkata...

ada bro sedikit sebanyak tu beli juga cuma tidak lengkap saja sebab tidak cukup modal, cuma tengah strategi saja he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.