Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

COCA-COLA USB FLASH DRIVE

'THUMB DRIVE' COCA-COLA
Hasil pencarian 22 oktober 2010 di 'Buy Sale Trade' Subang.
Ini adalah kali pertama menjejakkan kaki di BST Subang.
Flash Drive 4gb bernilai RM25 ini saya beli di BST Subang.
Sebelum membeli saya tidak yakin ianya berfungsi baik,
namun demikian saya meminta pekerja BST mengujinya.
Setelah disumbat di komputer kedai katanya 'O.K'.
Saya membuat pembayaran dan menuju ke CC Sunway
buat kali pertama untuk meninjau barang tetapi tiada apa
yang boleh dibeli, ada bekas milo plastik dan tumbler caltex
jernih tetapi tiada selera pula hendak membeli. Berbalik
pada thumb drive coke tadi saya mencubanya di rumah
tetapi sayang ianya gagal berfungsi dan didapati ROSAK.
hobi & koleksi coca-cola 22 Oktober 2010

5 ulasan :

nikths berkata...

salam bro...tak refer balik kat kedai tu ke? Minta yg baru.

Spallan berkata...

frust juga tu, barang sudah cantik, harga boleh tahan tapi balik rumah jalan, adusss. tapi kalau simpan buat souvenir pun ok bro... :)

Blues Riders berkata...

salam simpati bro.. try jadi mcgyver, cuba ganti 'enjin' thumbdrive tu.. hehe..

thomas berkata...

Tak boleh ditukar ke?

iaryylr berkata...

Bro Nikths,
salam, nak refer jauh juga tu, hua hua hua!
Bro Spallan,
Ya, buat koleksi jer nampaknya!
Bro Blues Riders,
Itu yang ada terfikir tu..
Bro Thomas,
Rasanya boleh tukar, tapi dah lebih beberapa hari ini...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.