Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

BEG SERBAGUNA NESTLE MILO FUZE

BEG NESTLE MILO FUZE BEG NOMBOR 3 DARI 4
'RE-ENERGIZE YOUR DAY'
Percuma dengan setiap pembelian Milo Fuze 3 dalam 1 selagi stok
masih ada, kalau sudah tiada maka tiadalah lagi dapat dibawa
pulang selain barang belian tanpa hadiah percuma. Kadang -
kadang kalau pekerja di kaunter penebusan jenis malas pun
bermasaalah juga, ada kata tiada & sebagainya.
Beg ini saya dapat awal bulan 9, cuma ada no:3 dari 4 rekabentuk.
Dapat 1 pun o.k juga...

5 ulasan :

Rasli Jaafar berkata...

Shopping beg ni...sesuai untuk menjember he he

nikths berkata...

oohh..kalau gitu memang dah lama la promo ni.Kenapa kat tempat saya baru keluar promo ni atau saya yang tak perasan,hu hu hu...

iaryylr berkata...

Bro Rasli,
Jember jangan tidak jember, tapi hujung bulan nanti sampai bulan 11 mungkin x jember sebab belum ada modal pusingan ha ha ha!

Bro Nikths,

Promo nie mana-mana mungkin ada cuma cepat lambat, sampai sekarang tempat saya belum keluar mug nescafe pink tu..

nikths berkata...

Mug nescafe pink? wah belum nampak dan tahu lagi ni.Produk apa bro Classic,Menu,Gold atau 3 in 1?

iaryylr berkata...

Bro Nikths,
Mug Nescafe body patner macam warna hijau tu, ada kat blog Spallan, tapi warna pink..

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.