Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

BOTOL GULI AIR SODA

BOTOL GULI AIR SODA
Nampak guli dalam botol? itu adalah 'geliga botol' yang asli!
Air soda botol guli ini adalah yang terkini. Ianya keluaran
dari negara Jepun. Saya membelinya beberapa tahun lalu.
Ianya masih terdapat di pasaran & dijual di pasaraya tertentu.
Botol ini agak kecil dan unik, warna hijaunya memikat.

7 ulasan :

nikths berkata...

cantik bro...kat PG sini mana nak dpt hu hu hu..botol ni sekali pandang mcm ultraman pakai kopiah ha ha ha.Rasanya memang dia buat seakan bdn ultaraman,trade mark jepun katakan.

iaryylr berkata...

ya Bro, saya beli di Jusco, dari jepun macam ultraman sikit tapi patern lebih kurang begini sebenar sudah lama, iaitu botol fn codd, tahap antik, tapi saya belum ada lagi pun,

nikths berkata...

ya botol codd mcm frightrice punya,malaya air lemenet dan beberapa orang lagi,cantik dan mahal hu hu hu...

iaryylr berkata...

tulah, ada rezeki baru sambar! sementara tu saya kumpul yang seperti seadanya!

frightrice berkata...

Mungkin ini suatu langkah positif ke arah botol codd lama :)

frightrice berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
iaryylr berkata...

ya Bro Fright Rice, memang saya minat dengan botol guli,botol codd, tetapi botol codd lama memang belum ada dalam simpanan.. he he he.. botol tu memang berseni

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.