Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

TEA POT PAPER CUP

CAWAN KERTAS SUSU CAP TEKO
Kalau Anda ada duit lebih, simpanlah setin susu pekat manis Susu
Cap Teko lama yang masih boleh didapati dipasaran.

3 ulasan :

nikths berkata...

jadilah bro..tak dapat tekonya dpt paper cup pun kira OK juga.
Bro cuba kumpulkan pembalut susu sejat carnation,10 pembungkus dpt mangkuk sup,15 pembungkus dpt cawan.
Tarikh akhir redeem 31 Nov.

Spallan berkata...

manalah hang dapat ni bro.....

iaryylr berkata...

Bro nikths,

Terima Kasih atas info tu, baru beli susu carnation tu 2 tin..

Bro Spallan,

Saya dapat di promosi teko tu, tapi paper cup itu di lekat saja sebenarnya oleh diorang.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.