Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS SUNKIST

GELAS PLASTIK 'SUNKIST JUICE'
Gelas percuma ini agaknya dengan pembelian Sekotak Juice Sunkist
pada awal tahun 2010. Saya yang beli tetapi saya juga yang lupa....
Kalau gelas ini diperbuat dari kaca tentu lebih menarik!,
Rekaannya retro memang dipuji tetapi sayangnya plastik.

3 ulasan :

Rasli Jaafar berkata...

ya la Bro..kalau glass kan cun..aku pon ada beberapa gelas plastik tp jenama Sunquick...cantik tp syg ianya plastik.

nikths berkata...

lawa jg gelas ni, tu la kalau kaca memang best, tp plastik pn tetap kolek kan?Semalm gi tesco jln2 kat rak kopi.Ternampak kopi Davidoff dalam botol cantik,siap emboss nama 'davidoff'.Sesuai kalau kolek.Sebelum ni tak pernah nampak/beli kopi davidoff.Harga tak pasti pulak berapa dan lupa plak ambik gambar.

Blues Riders berkata...

plastik pun takpa, ada nilai jugak. sepanjang yg diketahui sunkist tak banyak keluar gelas kaca macam sunquick. keep going bro..

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.