Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS SUNQUICK CORAK BATIK

GELAS SUNQUICK BERCORAK BATIK
Merah Kuning warna berseri , minum Sunquick hari-hari!
Tidak habis-habis gelas Sunquick! Lagi entri Gelas Sunquick!
Gelas sunquick ini mengingatkan pada gelas 1 Now 1 Nescafe
Gelas ini adalah sumbangan Emak angkat Isteri kira-kira
hampir 4 tahun yang lalu. Gelas ini bersenang lenang
di dalam stor sebelum berpindah milik. Usia gelas ini tidak
diketahui kerana ianya awet muda dan masih belum diguna.

3 ulasan :

Rasli Jaafar berkata...

Gelas kurus ni Versi awal taun 2000 kot..cuba tgk gelas2 yg lain..cuma corak je yg berbeza..apa pon mesti kena ada la dalam koleksi..syabas! he he kalau ada nak gak tgk versi 50an 60an 70an 80an..klasik tu!

nikths berkata...

besok 9 biji gelas sunquick akan berpindah tangan.Ada bermcm2 corak tp yg peliknya ada 3 gelas corak bunga, biasa sunquick buah je.Satu aku rasa terkilan sbb owner tak nak jual gelas kontot 90-an mcm bro iaryylr punya,katanya nostalgia sangat dgn gelas tu.

iaryylr berkata...

Bro Rasli,
Itu lah bro, dulu saya minat tapi minat tidak asah.., sekarang nak kejar balik minat yang tertinggal.. he he he,

Bro Nikths,
Bro, 9 biji gelas berpindah tangan, memberi harapan dan rumah baru pada gelas gelas itu, syabas bro! post jangan tak post, gang gang semua tunggu!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.