Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

MUG NESTLE KIT KAT 2010

Mug Sempena 75 Tahun Kit Kat
Sebaik sahaja mendapat info terkini dari Bro Spallan semalam, Saya pun
bergegas ke Jusco pada 8.30 malam. Sebaik tiba tiada sebarang iklan
promosi pula di rak kit kat. Jangan putus asa, mari periksa di kaunter
penebusan, wow! stok mug baru tiba 2 kotak rupanya, beli 3 paket
kit kat untuk 3 mug percuma!. Kalau ada 1/2 dozen pun cantik!.
Tapi poket mahu kering sudah... . Terima Kasih Bro Spallan.
Ini yang bestnya berblog atau belayar.
hobi & koleksi mug 6 Okt 2010

7 ulasan :

nikths berkata...

ayoyo bro iaryylr kasi borong terus takut habis ke?Ini rasa terbako ni,nak kena pergi cari ni...he he he...

Spallan berkata...

oraittt, sudah dapat. kita tunggu geng lain pula...

Rasli Jaafar berkata...

Borong jangan tak Borong...

Blues Riders berkata...

lawa mug tu.. pi beli lagi 3 cukupkan 1/2 dozen baru lengkap koleksi.. beli jangan tak beli!

nikths berkata...

hari sabtu 9/10/10 pergi Jusco.Beli kit-kat harap nak dpt mug cun tu,hampeh dibagi mug darlie,mug kit-kat tak ada katanya.Itupun dah puas bertekak juga baru dpt.

iaryylr berkata...

Bro Nikths, sabar, memang dah gantung iklan ke belum jusco tu ? kalau dah ada habis lah tu, kat sini 2 kotak besar hari tu tak taulah dah habis kebelum, hari jumaat tinggal sekotak, saya check dulu kat kaunter tu sebab dah beberapa kali kene. Tetapi tengok juga pasaraya mana & siapa penjaga kauter tu, ada orang beli lain tukar lain, habis stok beri stok tamat lain ada yang hampeh cakap bang 'sehingga stok masih ada'. Kalau jusco sini mana-mana yang dah tak ada diorang tulis 'END' pada iklan.. Teruskan usaha kita!

nikths berkata...

TQ bro Iaryylr bg tips

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.