Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS NESCAFE DARI NESTLE

GELAS NESCAFE SEPTEMBER 2010 PERCUMA!
Dengan Pembelian Pek Promosi Nescafe Classic 100Gram
Barang Percuma Dari Nestle Nescafe Sememangnya
'Setiap Keluaran Pasti Menawan'
Gelas percuma ini 'simple' seperti gelas susu tetapi menarik.
Untuk lebih asyik sewaktu menggunakan gelas ini, tambahlah
susu atau 'coffee-mate' agar jelas tertera jenama 'Nescafe' itu.
Untuk lebih menunjukkan keterujaan, minumlah depan cermin,
atau minta kawan, isteri, suami atau anak ambil gambar anda
menggunakan gelas ini. Kalau nak ambil gambar sendiri pun
boleh juga dengan telefon bimbit anda yang canggih itu.

Untuk gaya yang lebih ceria dan 'klasik' sebab Anda minum
Nescafe' Classic' bolehlah Anda rujuk dari Blog Saudara B.R.
'GAYA BERGAMBAR ORANG DULU-DULU'
Cuba gantikan objek dipegang dengan gelas Nescafe.
( Blog Blues Rider, ' Mengimbau masa silam yang Blues...' )
hobi & koleksi gelas september 2010

3 ulasan :

Rasli Jaafar berkata...

ya la Bro.. cuba wat gambar mcm Maya karin tu pegang Mug neskepi..he he

Blues Riders berkata...

gaya pegang topi tak boleh bro, nanti air tumpah atas kepala.. hehe..

iaryylr berkata...

Bro Rasli,
O.k juga tu tapi kena tambah susu baru nampak jenama Nescafe tu, kalau tidak sama dengan warna rambut..he he
Bro BR,
He he he, sebab itu dia kena pakai topi agar tidak tumpah di kepala, hi hi hi

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.