Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

NESCAFE GOLD LIMITED EDITION CUP & SAUCER

LIMITED EDITION CUP & SAUCER
Cawan Berlapik Edisi Terhad Nescafe Gold
'Percuma! dengan pembelian pek Promosi seperti ini'
Cawan yang bewarna hitam
Pada bahagian depan tertera ' Nescafe Gold'
Pandangan sisi Kiri
Cawan pada bahagian belakang dengan gambar cawan emas
Pandangan sisi Kanan
Cawan ini saya beli di Jusco iOi Puchong, nampak tinggal 4.

5 ulasan :

Spallan berkata...

Syabaz bro, kena minum nescafe gold la pula sekarang, lebih aroma...

jakionline inc berkata...

bertambah hitam laa anak-anak

Rasli Jaafar berkata...

Halussssss..............! hitam ke botak ke...tak kira lah janji dapat cawan tu hu hu

nikths berkata...

dah cari serata pasaraya biasa,masih tak jumpa.Mgkin pasaraya besar je kot.Nescafe Gold ada juga keluarkan piring 3 segi tp tak tau bila masa promo,ternampak kat mudah.my

iaryylr berkata...

Bro Spallan
- kalau ada nescafe berlian lagi sedap kut he he he,
Bro Jakionline
- kalau nak puteh kena tambah coffee mate!
Bro Rasli
- Dapatkan selagi masih ada stok!
Bro Nikths
- Ya mungkin juga kut, sebab nescafe Gold nie rak nya biasa sekali dengan Nescafe alta rica atau arabica, kalau piring tu saya belum ada lagi.. mungkin akan datang kut!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.