Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS PEPSI-COLA

Gelas Pepsi-Cola Kontot
Bahagian Depan
Bahagian Belakang
Gelas memang menarik! saya suka kumpul gelas dan adik-beradiknya
seperti cawan & kole. Tidak mengenal plastik, kertas, seramik, kaca...
asal hati sudah tertarik dan poket cukup isi dengan duit. Kalau tidak
cukup duit kenalah tangguh dulu, Tidak akan hendak pinjam Along atau
Ceti. Kadang-kala serentak barang depan mata kenalah pilih-pilih,
fikir-fikir,tenung-tenung sampai juling otak baru dapat keputusan.
Kadang-kala tertanya juga, 'mengapa boleh terjebak dengan hobi ini'.

4 ulasan :

p@kcikLie berkata...

salam, hobi yg bagus...kena rajin jln2 utk tambah koleksi...utk tatapan genarasi mendatang. syabas!

Rasli Jaafar berkata...

hobi gila mcm aku gak he he

MgtBobber berkata...

Gelas pendek macam ni memang kegemaran aku juga bro! Takde lebih ke?? hehehee..

iaryylr berkata...

p@kcikLie,
Terima Kasih, jln-jln pusing pasaraya untuk bersenam juga, he he he.
Rasli Jaafar,
Bro, memang sakit hobi nie, tapi puas!
MgtBobber,
Bro, saya nak cari lagi tapi baru satu jer yang kontot ini, beli kat amcorpmall, hari tu ada orang dah borong penuh sebakul, yang geram tu gelas ovaltine lama ada tulisan jawilah,,,

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.