Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

5 Keping Angpow M&M 2012

M&M Coklat Yang Digemari !
"Jangan tiru aksi ini di rumah ya!"
Bahaya bermain mercun tau!
Jom makan buah coklat!
Merah Kuning Selangor Bersatu!
Ya! nampaknya tidak banyak dapat
angpow tahun ini, dapat pun tiada isi.
Apapun keseronokkan tetap ada! :) .

4 ulasan :

Spallan berkata...

tak sempat nak dapatkan yang ni bro. macamana pun syabas, memang cantik dan menarik, lebih-lebih lagi yang ada gambar bersambung tu...

iaryylr berkata...

ya, bro, yang ini pun bukan semua guardian ada, promosi tak selaras sebab agaknya tidak semua jual m&m

whycollect berkata...

Difahamkan setiap tahun baru cina sampul ang-pow akan dikeluarkan oleh syarikat2 seperti M&M, Yeo Hiap Sing, Marigold dll.
Jika semua ini dapat dikumpulkan berturut-turut, lama-kelamaan mereka boleh menjadi satu koleksi yang menarik :)

iaryylr berkata...

ya whycollect, namun kini semakin mencabar dan terlalu mencabar, sampul raya pun dapat kurang dari dulu... mungkin tahun depan? :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.