Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Keluaran Ubat Gigi Yang Tidak Untuk Dijual

Ubat Gigi Apakah Yang Tidak Untuk Dijual?
Mengapa tidak untuk dijual?
Siapa yang tidak mengizinkan untuk dijual?
Ubat gigi 'Double Action Enamel Protect' pula itu,
Ya! inilah barang persampelan dari Pakcik Negro.
Pakcik Darlie yang sentiasa tersenyum menampakkan
baris gigi yang putih berseri, tak tahulah gigi yang
asli atau palsu. Palsu, asli, tampal, apa pun perlu
diberus juga dengan ubat gigi. Kalau nak berus gigi
dengan sabun mandi atau shampoo rambut pun
boleh juga jika anda hendak mencuba atau cuba-cuba.
Ha! ha! ha! ha! 1 juta kali Ha!
shhhh! jangan beri tahu sesiapa tau... shhhhh!
"biar pecah diperut jangan pecah dimulut"
iaryylr pernah tergosok gigi dengan pencuci muka!
Kan hampir sama sahaja saiznya!
Ha! ha! ha! ha! 1 juta kali Ha!
ingat ia! jangan beritahu sesiapa o.k!?
"biar pecah diperut jangan pecah dimulut"

5 ulasan :

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

kalau kat kedai runcit biasa2 diorang kasi jual gak ini ubat gigi bro...he3..mcm yang tin 100plus free pack...selamber je diorg jual..koh3..kita pon selamber je beli...mmg dah perasan pon free pack...saje je beli nak wat koleksi...he3

whycollect berkata...

Haha, memang tak hairan jika salah guna lain benda sebagai ubat gigi kerana kini banyak benda pun pakai jenis tuib yang lebih kurang sama bentuknya :D

iaryylr berkata...

Koleksi Aku Punyer,
Biasa lah tu diorang dapat free bila beli karton, jual juga untung lebih. Saya juga ada simpan 100 plus free pack tu :)

Whycollect,
Ya! sama tidak serupa, rasa pun tidak sama :)

fairus berkata...

NOT FOR SALE... KENAPA BUKAN UNTUK DIJUAL? UNTUK COLECTOR ATAU PERCUMA?

iaryylr berkata...

Fairus,
percuma di beri oleh promoter di pasaraya begitu sahaja :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.