Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Mug Milo Ais

Mug Milo Ais
"Boleh dibekukan untuk kekal sejuk,
Ada air di dalam lapisan mug yang
boleh di tukar ganti"
Juga keluaran lama yang kini sukar ditemui
di kedai barang baru & terpakai, pasar
karat, pasar malam, pasar basah?
he! he! he! kena marah nanti... :) .
Bila sudah susah nampak maka
yang satu ini tidak dilepaskan... .
Mungkin rezeki masing-masing pasti
ada yang dapat durian runtuh atau
harta karun dalam pencarian. Ada yang
kongsi-kongsi, ada yang jual beli.
Meriahnya dunia hobi.

4 ulasan :

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

mmg terbaikkk la bro..masa kecik2 je dulu pernah tgk gelas milo mcm nih...skang ni plak baru dapat tgk dapat blog bro iayylr...barang baik jangan di lepaskan, nanti menyesal tk sudah...hu3..

iaryylr berkata...

ya, bro, beberapa tahun lepas banyak juga nampak di jual, tetapi sekarang susah juga, macam pisang goreng panas jenama milo :)

fairus berkata...

GILA ARR.. SAYA PERASAN TU HARI KAT MUDAH.MY ADA ORNG YANG JUAL RM100 SATU..

iaryylr berkata...

walau pun tiada harga tetap dan bukan barang kawalan, namun harga juga perlu berpada rasanya, namun kekadang ada juga yang beli dengan harga yang tinggi disebabkan kesukaran mendapatkanya atau ada duit lebih :), tetapi kalau 100 tu sanggup saya beli koleksi lain :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.