Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

YO-YO PEPSI 2010

Yo Yo Master, Ada Tidak Main Yo Yo Pepsi ?
Yo-Yo Pepsi 2010 ini, terkejar mendapatkan
setelah mendapat info dari Bob Pepsi.
Bayangkanlah Pepsi mengadakan promosi
di beberapa stesen minyak di minggu
yang berlainan dan dengan pemberian
percuma yang berbeza. Memang meletihkan
namun menceriakan setelah memilikinya :) .

4 ulasan :

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

Terbaikkkkk..ada lagi ke skang nih??ke promosi tahun 2010 je nih..stesen minyak mana dapat ni bro??bertuah badan leh dapat yang nih..

iaryylr berkata...

ini promosi tahun 2010, cuma baru entri hari ini, he he he.

whycollect berkata...

Hehe, yo yo...masa zaman muda kami, pemainan ini boleh diumpamakan dengan telefon bimbit sekarang. Setiap orang mesti mempunyai sekurang-kurangnya sebiji benda ini. Arg, dunia dah banyak berubah lah. Kini semua asyik ketuk telefon bimbit aje, haha.
Terima kasih banyak kerana menolong kami menimbulkan balik perasaan nostalgik itu :D

iaryylr berkata...

Whycollect,
ya! dulu saya mula dengan yoyo entah apa jenama, lepas tu pada tahun 80an meletup yoyo yang gambar rusa tu, entah apake namanya :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.