Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

YO-YO Coca-Cola

Yo-Yo Coca-cola 'Enjoy'
Jom Kita Main Yo-Yo !
Yo-Yo Coke ini iaryylr dapat dari 'Kolek'
juga sewaktu di jualan bonet Botologi
28 Januari 2012. Bolehlah main Yo-Yo
dari tingkat 3. Tali pun nak kena tukar
yang lebih panjang, dasyat Bro!
O.klah, iaryylr nak sambung main Yo-Yo...

3 ulasan :

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

fuhhhh...mmg terbaikk rrr yo-yo nih...geram je tengok...janji ada coca cola mmg minat rrr...jangan main dekat tingkat 3 bro...main je dekat tingkat 33 baru ada syok n feel...he3...jangan marah bro..sikit2 mau gurau...keh3

whycollect berkata...

Phiit,ada coca-cola ada pulak yoyo-cola, haha.
Satu pemainan yang sangat popular zaman dulu.
Tahniah iaryylr :)

iaryylr berkata...

Koleksi Aku Punyer

pergh! kalau dari tingkat 33 itu kita kena tambah pemberat, kalau tak nanti kita tunggu 33 hari pun yoyo tak naik semula, ha ha ha ha!

Whycollect,
Ya wycollect! popular dan sanagat popular! :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.