Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Jam Tangan Lembu Wall's

Jam Tangan Dari Aiskrim Wall's "Moo"
'Jam Tangan Tema Kartun Lembu'
Pasti anda lebih bergaya makan aiskrim
Wall's sewaktu menggunakkan jam
tangan Wall's di pergelangan tangan.
Senyum Ceria :) "moo"

6 ulasan :

Spallan berkata...

wah... macamana boleh dapat ni bro?

iaryylr berkata...

ini dapat kat kedai terpakai tahun lepas, tapi stok baru, dan baru buka plastik untuk ambil gambar, tapi plastiknya hilang pula ditiup angin kipas.... he he he, mungkin keluaran beberapa tahun lepas kot?

Spallan berkata...

oh gitu...terbaik nih. tak banyak souvenir daripada Wall's di pasaran.

iaryylr berkata...

thank you bro, dan lagi satu hari dapat satu jam swatch 100 tahun nestle, tapi tak tahu camna jam tu boleh diorang dapat pulak?

whycollect berkata...

Wow, sekali pandang macam jam swatch.
Moooo...cantiknya :D

iaryylr berkata...

ya whycollect, ada juga lagi di entri akan datang, jam swatch...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.