Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Beg Penyejuk Coca-Cola Malaysia 2012

'2012 Malaysia Coca-Cola Cooler Bag'
Dapatkan Sekarang!!! Sangat Untung!!!
Sangat berpuas hati memandangkan ianya boleh
memuat kan sehingga 6 tin 325mL!
Promosi di pasaraya gergasi bermula 25/5/2012.
Sehingga stok masih ada! tapi kena beli
produk coca-cola bernilai RM 15 lah
Beg penyejuk jenis sandang yang bebas digayakan!
Dah dapat semalam, tapi hari ini nak lagi... .

12 ulasan :

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

promosi di giant seluruh negara ke bro??kna dapatkn nih...rugi wooo klu x dapatkn...terima kasih diatas info ni bro iayylr!!

fairus berkata...

PEMINAT COCA COLAPASTINYA BERLUMBA-LUMBA UNTUK MENDAPATKANNYA..

whycollect berkata...

Wow, warna merah lagi.
Pasti Coca-Cola la haha.
Syabas iaryylr :)

iaryylr berkata...

koleksi aku punyer,
tak pasti, tapi ada dalam katalog terbaru sempena 68 tahun, promosi bermula 25 mei, lagi satu nak khabar nie,cada barang baru tapi bermula 16 mei lalu, bekas air panas coca-cola di my news cuma beli 2 botol air dan tambah 7.90...

iaryylr berkata...

fairus,
betul tu, juga promosi lain telah licin tadi...

iaryylr berkata...

whycollect,
ya! merah sungguh!

Spallan berkata...

wah sudah dapat, cergas betul bro... syabas (...ke mynews pula kot)

deaf-angel berkata...

this is useful

iaryylr berkata...

spallan,
tengah deman ni kena cergas sikit, kalau tak dapat makin demam nanti :) he he he!

iaryylr berkata...

deaf-angel
ya betul tu bro :)

edilelly berkata...

terbaik ni.,.. mana nak dapat ni.. agk2 ada banyak lagi tak stok.. adoi.. kene memburu ke giant la esok gayanya..

iaryylr berkata...

ada lagi tu bro, cuba sebab promosinya pun ada lagi, lagi satu singga mynews.com kalau nak tumbler coke, kat sini dah habis stok, kena tunggu stok baru... makin demam tak dapat....

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.