Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Ovaltine Indecision

Ovaltine Rock Kapak
Ovaltine suatu peralihan nikmat dan saingan... .
Juga punya cerita di antara kita berlidah merasa,
Rasa coklat yang berbeza dari yang sedia ada

4 ulasan :

fairus berkata...

ADA LAGI KE OVALTINE NI..? MANA-MANA MINUMAN COKLATPUN MASIH TIDAK BOLEH MENGALAHKAN MILO..

edilelly berkata...

terbaik.. nak kene cari gak ni.. huhu..

whycollect berkata...

Ada kuih lapis..ada mug lapis jugak haha.
Syabas iaryylr :)

iaryylr berkata...

fairus,
wah milo selamanya nampak? he he he!

edilelly,
kat area sana pun mesti ada juga tu :)

whycollect,
ha ha ha! lama tak makan kuih lapis!, ini kuih labu!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.