Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Kopi Super Power Dan Payung Edisi Terhad

Kopi Super Power ! 
"Kopi Sedap Teman Sejati Kita"
Sudah minggu kedua rasanya iklan Super
Power ini, namun masih belum muncul
di sekitar sini. Tunggu atau tak dapat sahaja.
Biasalah kena sabar. Entah ke berapa punya
payung Super power. Sebab sebelum ini
pernah nampak 2 jenis payung Super Power.

8 ulasan :

whycollect berkata...

Wah, super payung pun ada.
Canggih :)

edilelly berkata...

ari ni g serbu tesco.. sini pun sama masih belum wujud payung ni.. padahal kat area sini ada kilang super..

fairus berkata...

LEPAS DAPAT PAYUNG NANTI, BOLEH LA PAYUNG SATU DUA.. HEHEHE..

Hanif Idrus berkata...

mesti dapat punya..hehehe

iaryylr berkata...

Whycollect,
ya super payung... bolehlah jadi macam filem Mat Sentul yang popular itu! :)

iaryylr berkata...

edilelly,
tu la yang jauh dia kirim salam dulu ha ha ha! tetapi yang dekat di hati super, mungkin lambat sikit kot, kat sini pun saya belum jumpa :).

iaryylr berkata...

fairus,
Kalau dapat semua pun o.k gak namapaknya, sebab beli satu kopi syaratnya. Beli 3 kopi dapatlah 3, kalau nak jimat lagi tanya kawan2 kawan siapa nak kopi murah sikit, he he he!

iaryylr berkata...

Hanif idrus,
tq, kalau dapat ingat 1 nak guna kalau sama :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.