Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Sin Sing Cofee, Since 1959...

Kopi Meet U Malaysia Kopi Sin Sing Melaka,
Produk Sin Sing Sdn Bhd yang juga pengeluar
produk Kopi Satayman dan Double Squirrel.
Kopi Hitam Puteh Pertama Di Dunia tu...
Wah!, sejak 1959, Kopi 'O' dari Melaka...
Kalau ada barang lama produk kopi pun
menarik jugakan?

4 ulasan :

whycollect berkata...

Wah,lepas syiok minum kopi-o lagi boleh syiok simpan :D

Mohamadazhan.com berkata...

salam alaika

cool sekali cawan kertas =)

fairus berkata...

KOPI NI DARI MELAKE KE.. HEHE, CAMNE LEH TAK TAHU NI..

iaryylr berkata...

whycollect,
ya kita simpan simpan dan tunggu 10 tahun lagi he he he!

mohamadazhan.com,
ye! memang menarik temanya , cool!

Fairus,
ya ! dari melaka tu sejak 1959 ... :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.