Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Marvel Avengers Coca-Cola

Iron Man Adiwira Berbaju Besi Berseluar Yenki
Coca-Cola
Baju besi seluar yenki tapi minum air guna tumbler
tgv cinemas coca-cola malaysia
Tumbler dengan bekas makanan dan bersudu pula.
iaryylr cuma dapat tumbler pakcik iron man ini sahaja
Coca-Cola Malaysia
Tak kisah katanya asal ada TGV Cinemas dan Coca-Cola
Adiwira Baju Besi pun berlalu dengan muka selamba...

12 ulasan :

deaf-angel berkata...

stylo abis

iaryylr berkata...

sudu garpu yang tergantung tu kan yang stylo?

fairus berkata...

SIAP ADA GARFU, DAH BOLEH MAKAN MAGGI DALAM BEKAS TU.. :)

whycollect berkata...

Wah, ada Ironman pasti ada tiga ahli Avengers lagi, haha.
Cantik betul tumbler ini :)

edilelly berkata...

terbaik bro.. Mana kutip ni.. hehe.. nak kene g tgok wayang la cam ni..

thomas berkata...

Wow! Ironman,baru lepas tonton Avengers dgn anak,memeng hebat sungguh.

iaryylr berkata...

fairus,
ya Bro, dah tak ada pop corn dalam tu, isinya pun sikit jer tak cukup, ha! ha! ha!

iaryylr berkata...

Whycollect, betul tu! ada lagi 3, tapi iaryylr tak larat nak beli atau kumpul semuanya... he he he!

iaryylr berkata...

edilelly,
tak tengok wayang pun tak apa bro, boleh beli kat tempat snek panggung, kalau golden screen dapat keychain...

iaryylr berkata...

Bro Thomas,
Wah iaryylr pun dulu ayah bawa tengok wayang juga :)

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

skang masih ada lagi ke bro???yang tak tahan tu coca cola tuh...tebaikk rrr bro iayylr..syabas!!

iaryylr berkata...

ada lagi tu, pasti ada lagi :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.