Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Langit Hitam Di Negeri Sembilan

Salah satu lorong di belakang kedai lama
Pekan Lama Di Telan Langit Hitam
Pekan Lama Port Dickson Negeri Sembilan
Bulan lepas pada hari minggu ada pergi PD, tidak
cari barang pun, saja jalan-jalan tengok pantai
dan makan-makan. Sekejap sahaja langit berubah,
bagai tidak mengizinkan iaryylr berehat lama.

5 ulasan :

fairus berkata...

WAH... SUDAH BERCERITA ASAL GAMBAR LAMA PULAK.. NOLSTALGIA JUGAK TU..

thomas berkata...

tak singgah stesen keretapi lama ke?

Admin berkata...

aku suka gambar tu....serius...mungkin nampak macam tempat lama/bersejarah :)

deaf-angel berkata...

lawa photo

iaryylr berkata...

Fairus,
saja, saja memang minat dari dulu,

Thomas,
tidak singgah, saja pusing2 dan makan makan, sebab pergi petang :), lain kali baru trip sikit :).

Admin,
terima kasih, yehaaa!

deaf-angel
TQ bro :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.