Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Energizer Aluminum Sports Tumbler

Energizer Aluminum Sports Bottle
Riang ria bersama Energizer!
Banyak juga souvenir Energizer berupa bekas
air sukan. Banyak juga yang belum ada.
Tidak apa, satu campur satu jadi dua....

8 ulasan :

fairus berkata...

cantik design nya..

edilelly berkata...

terbaik ni bro.. ni keluaran terbaru atau stok2 lama yang baru nak di entrykan..

iaryylr berkata...

fairus,
ya memang cantik dan ceria lihat pak bateri gembira berloncatan :)

iaryylr berkata...

edilelly,
mungkin tidak beberapa lama, dan baru di entrikan, yang ini baru dapat beberapa minggu lepas kat kedai barang baru dan terpakai, syokkan ?

edilelly berkata...

2 la bro.. rasa macam nak sambar.. cuma tak ternampak di area sini.. mungkin rezeki di sana.. kalau sini ada, dah tentu kene seambar gak.. Rasanya ari ni nak memburu di area giant.. mana tau ada rezeki lain yang tak ternampak..

nikths berkata...

terbaik bro.kalau keluaran baru ni kena buru ni.Yang lepas tak dapat nak cukupkan set.Yang ni memang cantik,biru mata hitamku melihatnya he he he...

iaryylr berkata...

edilelly,
jangan risau, kalau terjumpa nanti pasti iaryylr saukkan lagi :)

iaryylr berkata...

nikths,
ya yang ini memang menarik! makin menarik kalau kita dapat kumpul kan tumbler sebegini dengan pelbagai jenama :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.