Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Kopi Super JANTAN

Kopi Super JANTAN! Sudah cuba ke belum?
Kopi Pracampuran Super JANTAN!
Yang ini tidak sama dengan Kopi Jantan,
Yang ini keluaranG.L.E Centre Enterprise.
iaryylr ada sikit-sikit kumpul produk kopi
sebab ianya produk silih berganti dan ada
sahaja yang terkini, Kopi 'O' lagi Best!

8 ulasan :

fairus berkata...

WAH.. PELBAGAI DIKUMPULNYA.. BETUL TU, KOPI GANTUNG MACAM TU MACAM JENAMA DAN VERSI ADA...

whycollect berkata...

Wow, ada kopi jantan, pasti ada kopi betina haha

iaryylr berkata...

fairus,
Minum minum sambil test rasanya dan nikmati khasiatnya... tak selalu. Kalau ada yang baru jer.. :)

iaryylr berkata...

Whycollect,

Kopi betina tak ada dikeluarkan nampaknya, kalau ada pun siapa pula nak minum, ha ha ha!, biasanya kopi untuk wanita adalah lebih kepada nama herba popular :)

nikths berkata...

iaryylr, ada kopi janda."Kami bukan nak menggoda kami cuma nak berniaga".Ha ha ha...

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

ini barang pon boleh wat koleksi ke bro???mmg terbaikkkkk rrr...brape lama agak2 leh tahan bnda nih??he3

iaryylr berkata...

nikths,
he he he!, belum cuba lagi kopi tu :)

iaryylr berkata...

koleksi aku punyer,
lama nak buat tapi tak buat, agak lambat juga, mungkin nanti plastik saja tinggal, he he he! :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.