Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Yit Foh Tenom Coffee - Since 1960

Jom Pekena Kopi Susu Yit Foh!
- Sejak 1960 -
Juga terdapat Kopi 2 dalam 1 dan Kopi 'O'.

 - Koleksi Kopi -
Sumber petikan dari tenom.pid.net.my
YIT FOH COFFEE FACTORY SDN.BHD
Kilang kopi YIT FOH ditubuhkan pada tahun 1960 lagi.
Hingga ke hari ini YIT FOH telah berjaya mengeluarkan
12 jenis produknya. Kesemua produknya ini dipasarkan
di seluruh Sabah dan Labuan. Terdapat juga permintaan
daripada Sarawak dan Semenanjung Malaysia.
Pembuatan cara tardisonal membuatkan kopi
YIT FOH lain dari yang lain.

8 ulasan :

thomas berkata...

rasanya tak serupa kopi'o' di semenanjung

whycollect berkata...

Wow, tak pernah nampak jenama ini di Semenanjung Malaysia :D

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

Bro iayylr yang tak pernah sunyi daripada berkongsi entri ngan kami semua...bagus bro teruskan berkongsi dengan kami semua...aku suka sgt ziarah blog lu ni Bro..mcm2 info ada...arini pergi cari tumbler yg bro ckp dekat my news, tapi stok dah abis...tk de rezki aku la nampaknya...yg beg coca cola free gift dekat giant yg mcm bro post aritu blom smpai lagi rasanya dekat giant johor nih..masih menunggu dengan penuh tidak sabar...bikin hati panas je dok tunggu nih..keh3...

fairus berkata...

tak pernah rasa lagi kopi ni.. tak pernah jumpa pun..

iaryylr berkata...

thomas,
Betul tu bro! rasanya lain, itu yang membezakannya! :)

iaryylr berkata...

whycollect,
Memang tak ada lagi, kalau nak rasa kena cari orang kirim tu :),

iaryylr berkata...

kOLEKSI aKU pUNYER!!!,
Terima kasih Bro di atas sokongan pada blog ini, sama samalah kita kongsikan minat dan hobi agar sama sama kita happy happy :). Dengan bertambahnya geng geng kolektibel alam maya ,maka makin berpeluanglah kita berkongsi minat dan pandangan.

iaryylr berkata...

fairus,
he he he, sekarang dah jumpakan? cuma belum rasa, he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.